Prostore smo začasno zaprli – še vedno nudimo nakup in nujni servis
Zaradi omejitvenih ukrepov v naših prostorih do nadaljnjega ne nudimo prodajnih storitev. Vozilo lahko kupite preko spletnih strani, telefona in emaila. Zagotavljamo vam tudi nujni servis – pokličite, da se dogovorimo. Preberite več

Novice

23.12.2020

Centre vozil Kia smo začasno zaprli, še vedno pa nudimo nujni servis

Obveščamo vas, da smo zaradi omejitvenih ukrepov ob epidemiji koronavirusa do nadaljnjega prenehali opravljati vse prodajne storitve v centrih Kia po Sloveniji.

Takoj ko bodo zdravstvene razmere dopuščale, bodo naši saloni za vas ponovno odprli vrata, do tedaj pa vas vabimo, da vozila Kia spoznavate na naših spletnih straneh.

Še vedno pa vam zagotavljamo nujni servis vozila, ki zajema servisne storitve za zagotavljanje varne vsakdanje uporabe vozila in ki ga izvedemo ob strogem upoštevanju vseh varnostnih priporočil. Za dogovor glede obiska pokličite najbližji center vozil Kia.

Želimo vam lepe praznike, veliko zdravja in vas prosimo za razumevanje!

Kia Slovenija

Obvestilo

S tehnologijo piškotkov (cookies) vam omogočamo kar najboljše doživetje naše spletne strani. Podatki pridobljeni preko piškotkov so anonimni. Prosimo označite ali se strinjate z uporabo te tehnologije.

Se strinjam Več o piškotkih